Live action painting

DionV treedt op tijdens verschillende festivals, concerten en events. Zijn optreden is inspirerend en een echte beleving. ‘Live Action Painting’ wordt door velen als een unieke belevenis ervaren.

Expressief optreden DionV

Al meer dan 14 jaar biedt DionV een unieke ervaring met zijn live action performance in zowel binnen- en buitenland. Met zijn benadering van action painting legt hij de focus op de spontaniteit van de bewegingen, waarbij het proces en de emoties centraal staan. Het is een herinnering op doek.

Binnen een korte tijd neemt hij je mee in een creatief en kleurrijk proces waar emoties en verf samensmelten tot een prachtig eindresultaat. Met zijn grote dosis energie en enthousiasme brengt hij alles in beweging. Het kunstwerk dat ter plekke ontstaat is speciaal en exclusief voor de klant bedoeld.

Dit maakt een optreden van Dionv een unieke aanvulling voor verschillende gelegenheden zoals productpresentaties, bedrijfsfeesten of privéaangelegenheden. Bovendien kan zijn performance op festivals combineren met live muziek, waardoor er een bijzondere interactie ontstaat tussen schilderkunst en muziek. Zo heeft hij eerder opgetreden met Quintino, Cor Bakker, Afrojack, Nurlaila Karim, Mariska van Kolk.

Live action painting op locatie

Trouwerijen
Laat een blijvende herinnering op doek maken, evt. i.s.m. uw gasten.
Beurzen en openingen
Zorg voor een bijzondere beursstopper door de aandacht te trekken!
Product presentaties
Maak een bijzonder event van uw product presentatie.
Bedrijfsevent
Maak uw bedrijfsevent onvergetelijk door een unieke beleving toe te voegen.
DionV live action painter ook op jouw event?

Inspiratie

Over DionV

Leer de dynamische en sprankelende wereld van DionV kennen, kunstenaar en entertainer, opgegroeid in Culemborg. Schilderen is altijd zijn passie geweest, maar hij heeft zichzelf op vele andere gebieden ontwikkeld. Zo heeft hij geacteerd, unieke escaperoomcaravans ontwikkeld en zelfs het grootste haunted house van Nederland ontworpen.

Het is geen geheim dat DionV als kind ADHD had. Het was niet altijd gemakkelijk voor hem om hiermee om te gaan. Maar door creativiteit te omarmen en buiten de lijntjes te kleuren, kon hij zijn energie omzetten in zijn ultieme kracht. Hij heeft zichzelf geleerd om zijn eigen weg te vinden, en dit heeft hem uiteindelijk naar zijn succesvolle carrière als kunstenaar en ondernemer gebracht.

DionV staat bekend om zijn expressieve live action optredens, waarbij hij zijn creatieve proces ter plekke met het publiek deelt. Met meer dan 10 jaar ervaring in de kunstwereld is hij een meester in het delen van zijn unieke visie en persoonlijkheid.

Onze projecten