Kunst op maat en beursconcept voor Radical Amsterdam

Hoe onderscheid je je op een beurs? Hier liep het Amsterdame modemerk Radical tegen aan tijdens hun aanwezigheid op de modefabriek 2022.

Beschrijving

Voor het Amsterdamse modemerk Radical, hebben we met veel enthousiasme een uniek concept ontwikkeld voor hun stand op de Modefabriek in Amsterdam. Het thema van het seizoen was ‘nature’, dus hebben we ons laten inspireren door de natuur om een stand te ontwerpen die past bij de kledingcollectie.

Wij hebben daarom een concept bedacht waarbij natuurlijke elementen, zoals bomen met lampjes en kunst bladeren, zijn gebruikt om een aangename sfeer te creëren die past bij het thema. De stand is zo ontworpen dat deze de bezoekers uitnodigt om de kledingcollectie van Radical te bekijken.

Maar dat is niet alles. Om de aandacht te trekken hebben we ook een beursstopper ontworpen. Deze bestaat uit twee mannequins die op elkaar zijn gestapeld en die zijn aangekleed met kleding uit de collectie. We hebben deze mannequins voorzien van kunst die past bij het thema van het seizoen, ‘nature’. Deze beursstopper is niet alleen een echte blikvanger, maar laat ook de kledingcollectie van Radical op een originele manier zien.

Wij zijn enorm trots op dit project en de positieve reacties die we hebben ontvangen van het publiek. Het was fantastisch om met het Amsterdamse modemerk Radical samen te werken en een unieke ervaring te creëren op de beurs.

Zie meer projecten

Op de hoogte blijven van nieuwe acties en exclusieve VIP uitnodigingen ontvangen?

Laat je inspireren