Creatieve workshop

Creatieve workshops zijn een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de wereld van kunst en je creativiteit te verkennen. Wij laten je in korte tijd zien hoe wij onze creativiteit inzetten binnen TOIZ.

Creatieve workshop

Ben je op zoek naar een leuke en inspirerende manier om jouw creatieve kant te verkennen? Wij bieden workshops aan waarbij je verschillende materialen en technieken leert kennen, en waarbij we je de basisprincipes van het bewerken van kunst laten zien.

Onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde kunstenaars. Ze zijn perfect om gezellig met vrienden of familie te volgen, als een teambuilding activiteit, vrijgezellenfeest of gewoon als een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

En het beste van alles is dat je met een uniek en persoonlijk kunstwerk naar huis gaat dat je zelf hebt gemaakt! Onze workshops zijn een geweldige manier om jouw creativiteit te uiten en een nieuwe vaardigheid te leren.

Type workshops die we geven

Vrijgezellenfeest
We bellen kort om kennis te maken en het doel van de kunst te bespreken.
1-op-1
We komen langs om te bepalen hoe de kunst past binnen jouw interieur/event.
Teambuilding
Met alle meegenomen kennis maken we een schets van het concept.
Techniek leren
Afhankelijk van de grootte wordt alle kunst op locatie afgeleverd na 1-3 maanden.
Benieuwd hoe een workshop op maat aangepast kan worden?

Inspiratie

Over Toiz

Als kunstduo bestaande uit Maya en Dionv, zijn wij gepassioneerde kunstenaars die moderne kunst met een speelse touch creëren. Onze kunstwerken zijn uniek en prikkelen de verbeelding, zodat ze een blijvende indruk achterlaten.

In al onze kunstwerken is een herkenbaar speels element aanwezig, geïnspireerd door de speelsheid van het leven. Van felle kleuren en opvallende vormen tot grappige details: onze kunstwerken zorgen voor een vrolijke en speelse sfeer in elke ruimte. Slagmetaal en goudaccenten zijn onmisbare materialen die onze kunstwerken een luxe uitstraling geven en het werk echt tot leven brengen.

Bij Toiz hechten we veel waarde aan persoonlijke kunstwerken. Daarom gaan we graag het gesprek aan met onze klanten om hun verhalen en interesses te leren kennen. Zo kunnen we kunstwerken maken die passen bij hun persoonlijkheid en smaak en écht een verhaal vertellen.

Onze projecten