Perzisch kunstconcept op het Amsterdam Dance Event

DJ duo en tiktokkers Vessbroz wilden hun venue die zij tijdens Amsterdam Dance Event hadden, compleet omdopen tot een Perzisch kasteel. Zij wilden een opvallende en onvergetelijke ervaring creëren.

Beschrijving

Wij zijn enorm trots op ons recente project voor het DJ duo Vessbroz. Voor deze opdracht hebben wij een compleet concept bedacht en uitgewerkt voor een Perzisch kasteel op Amsterdam Centraal.

De venue bestond uit drie unieke ruimtes die we volledig hebben getransformeerd. In het eerste gedeelte hebben we een speciale TikTok zitlounge gemaakt met een zelfgemaakte bank, kleurrijke gordijnen en twee prachtige Perzische mannequins die als bewakers fungeerden. Dit gedeelte is onder andere gebruikt voor interviews Salar Azimi en Sara Dol.

Het middelste gedeelte van de venue was het dansgedeelte tijdens het event. Dit gedeelte was afgescheiden van het eerste gedeelte door grote gordijnen en verlicht door kleurrijke lampen die een authentiek Midden-Oosters effect creëerden. Om de muren en ramen een Perzische uitstraling te geven, hebben we voorzetwanden geplaatst en zes prachtige kunstzinnige Playmobil popjes neergezet die de muren bewaakten. Allemaal in Perzische stijl.

In het laatste gedeelte van de venue was de DJ-booth geplaatst voor drie prachtige Perzische poorten die belegd waren met glitters. Deze poorten waren voorzien van grote schilderijen die dienden als schitterende glas-in-loodramen in Perzische stijl.

We zijn enorm trots op het eindresultaat van dit project. Het was een fantastische ervaring om de locatie op Amsterdam Centraal om te toveren tot een uniek Perzisch kasteel.

Zie meer projecten