Restaurant Goud

Voor het restaurant van Herman den Blijker heeft Toiz exclusieve kunst op maat gemaakt.

Beschrijving

Voor ons project voor Restaurant Goud in Rotterdam, hadden we de eer om kunst te creëren die voldoet aan de hoge eisen van chef-kok Herman den Blijker. Onze opdracht was om uitdagende, elegante en chique kunst te ontwerpen die perfect aansluit bij het imago en de uitstraling van het restaurant.

Wij hebben met trots 7 op maat gemaakte mannequins ontworpen, die door het hele restaurant te bewonderen zijn. In het gedeelte waar de gasten kunnen genieten van hun culinaire ervaring, staan 4 prachtige mannequins die een gouden uitstraling hebben en een chique indruk maken. Bij de bar hebben we 3 extravagante mannequins geplaatst die zijn ontworpen met een extra pikante en creatieve touch.

Naast de mannequins hebben we ook verschillende objecten in het restaurant een nieuw uiterlijk gegeven. Zo hebben we de herkenbare Playmobil poppen en het iconische Goud-beertje omgetoverd tot ware kunstwerken.

We zijn enorm trots op het eindresultaat en kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in Restaurant Goud, waar onze kunstwerken bijdragen aan de onvergetelijke beleving die het restaurant biedt.

Zie meer projecten

Op de hoogte blijven van nieuwe acties en exclusieve VIP uitnodigingen ontvangen?

Laat je inspireren