Persoonlijke kunst op maat voor grote kast in woonkamer

Dit gezin had de vraag of wij mee konden denken met het vullen van de grote kast in hun woonkamer.

Beschrijving

Bij deze klanten mochten wij meedenken over een uniek en persoonlijk kunstproject om hun grote kast in de woonkamer op te vullen. Na overleg hebben we besloten om een aantal verschillende kunstobjecten te maken die allen een persoonlijk element bevatten.

Als blikvanger hebben we twee kindermannequins bedacht, die symbool staan voor de kinderen van het gezin. Samen met de kinderen hebben we de mannequins beschilderd en voorzien van bladgoudaccenten. Ook hebben we de mannequins voorzien van hun favoriete dieren: een vlinder en een vuurwants.

Daarnaast hebben we een unieke lamp ontworpen waarin we persoonlijke elementen hebben verwerkt, zoals onderdelen van Star Wars, de Smurfen en Lego. Ook deze lamp is voorzien van bladgoudelementen voor een chique uitstraling.

Omdat de familienaam het woord “hoorn” bevat, hebben we drie unieke familiestukken gemaakt die allemaal een hoorn als basis hebben. Elk stuk is gemaakt van een ander materiaal en heeft een andere uitstraling, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn.

Om de muzikale passie van het gezin te eren, hebben we een klassiek borstbeeld gemaakt met een moderne twist. Het beeld draagt een koptelefoon om de nek en past daardoor perfect in de moderne tijd.

Tot slot hebben we een handgemaakte snoeppot gemaakt die voorzien is van origineel en herkenbaar snoep. De pot is overgoten met een verharde laag, zodat het snoep herkenbaar blijft en de pot een unieke uitstraling heeft.

Al met al zijn we erg tevreden over het resultaat van dit project en hopen we dat deze persoonlijke kunstobjecten nog jarenlang een mooie aanvulling zullen zijn op het interieur van het gezin.

Zie meer projecten

Op de hoogte blijven van nieuwe acties en exclusieve VIP uitnodigingen ontvangen?

Laat je inspireren