Kunst voor jouw organisatie

Bij het creëren van onze creatieve concepten kijken we altijd naar de functie van de kunst en hoe deze het beste past bij jouw persoonlijke stijl of de huisstijl en imago van jouw organisatie.

Maatwerk kunst die jouw visie tot leven brengt

Wij zien kunst op maat als de sleutel tot het transformeren van jouw bedrijfsruimte in een inspirerende en unieke omgeving. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor in de lobby, een opvallende muurschildering voor in de vergaderzaal, of een verfijnd sculptuur voor in de ontvangstruimte, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen!

  • Verhoog de productiviteit en creativiteit van jouw werknemers
  • Maak indruk op bezoekers die jouw organisatie bezoeken
  • Maak wachttijden minder belastend door afleiding te bieden en een aangename omgeving te creëren
  • Verhoog de werknemersbetrokkenheid en een positieve bedrijfscultuur
  • Versterk het imago en merkidentiteit van jouw organisatie

Unieke maatwerkoplossingen

Ontdek hoe onze op maat gemaakte kunstwerken perfect aansluiten bij de identiteit en boodschap van jouw bedrijf. Van unieke schilderijen tot indrukwekkende sculpturen en op maat gemaakte muurschilderingen, wij realiseren jouw ideeën met expertise en creativiteit.

Persoonlijke begeleiding & advies

Bij TOIZ geloven we in samenwerking en adviseren we je van concept tot installatie. We luisteren naar jouw wensen en creëren op maat gemaakte kunstwerken die aan al jouw verwachtingen voldoen. Onze service en aandacht voor detail zorgen voor een indrukwekkende ervaring, net zoals het kunstwerk zelf.

Kwaliteit en professionaliteit

Bij TOIZ streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze kunstwerken worden zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen en technieken, wat resulteert in duurzame en esthetisch verbluffende creaties. Ontdek in onze portfolio hoe we kwaliteit en professionaliteit combineren voor buitengewone resultaten.

Voorbeeldprojecten

Hoe het werkt

Kennismaken
We bellen kort om kennis te maken en jullie voorkeuren te bespreken.
Advies op locatie
We komen langs om te zien hoe de kunst in de ruimte komt te staan.
Concept
voorstel
In ons atelier maken we jouw droomkunstwerk tot werkelijkheid.
Uitwerken concept
Na 4-6 weken komen wij jouw kunstwerk persoonlijk afleveren!
Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen?

We vertellen je graag meer over alle opties in een vrijblijvend gesprek. 

Irene Infante Riol
Irene Infante Riol
Marketing Manager Nhow
Lees verder
TOIZ room showcases the amazing impact of art offering guests a captivating and inspiring environment. TOIZ has revolutionized the art hospitality experience.
Herman den Blijker
Herman den Blijker
Eigenaar Restaurant Goud
Lees verder
De kunst heeft mij echt totaal verrast. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ze zijn echt geweldig. Kan zo bij het Boijmans in Rotterdam terecht!
Vorige
Volgende

Over Toiz

Als kunstduo bestaande uit Maya en Dionv, zijn wij gepassioneerde kunstenaars die moderne kunst met een speelse touch creëren. Onze kunstwerken zijn uniek en prikkelen de verbeelding, zodat ze een blijvende indruk achterlaten.

In al onze kunstwerken is een herkenbaar speels element aanwezig, geïnspireerd door de speelsheid van het leven. Van felle kleuren en opvallende vormen tot grappige details: onze kunstwerken zorgen voor een vrolijke en speelse sfeer in elke ruimte. Slagmetaal en goudaccenten zijn onmisbare materialen die onze kunstwerken een luxe uitstraling geven en het werk echt tot leven brengen.

Bij Toiz hechten we veel waarde aan persoonlijke kunstwerken. Daarom gaan we graag het gesprek aan met onze klanten om hun verhalen en interesses te leren kennen. Zo kunnen we kunstwerken maken die passen bij hun persoonlijkheid en smaak en écht een verhaal vertellen.