Kunst op maat

Onze unieke kunstwerken worden met de hand gemaakt en hebben een speelse touch. Elk stuk is zorgvuldig gecreeerd om de perfecte balans tussen vorm en functie te bereiken. Ontdek de verrassende en creatieve wereld van onze sculpturen!

Persoonlijke kunst voor jou

Op zoek naar een exclusief kunstwerk dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak en stijl? Of het nu gaat om het creëren van iets compleet nieuws of het transformeren van een bestaand object, wij zijn er om jouw droomkunstwerk werkelijkheid te maken.

Heb je een tafel die je niet meer mooi vindt of een lege muur die schreeuwt om een kunstwerk? Geen probleem! Wij laten ons inspireren door jou en laten onze creativiteit de vrije loop om iets unieks te maken dat helemaal bij jou past. Wij vragen naar je lievelingsfilm, je hobby’s, je favoriete gerecht en je mooiste herinneringen. Wij maken kunst dat op maat wordt gemaakt voor jou: jouw verhaal, gemaakt met de ziel van Toiz.

Onze op maat gemaakte kunst biedt de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders voor hun interieur of als cadeau voor een speciale gelegenheid.

Hoe het werkt

Even bellen
We bellen kort om kennis te maken en de wensen te bespreken.
Bij jou op bezoek
We komen langs om te zien hoe de kunst in jouw huis past en ons te laten inspireren.
Wij gaan aan de slag
In ons atelier maken we jouw droomkunstwerk tot werkelijkheid.
Persoonlijk brengen
Na 4-6 weken komen wij jouw kunstwerk persoonlijk afleveren!
Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen?

Inspiratie

Over Toiz

Als kunstduo bestaande uit Maya en Dionv, zijn wij gepassioneerde kunstenaars die moderne kunst met een speelse touch creëren. Onze kunstwerken zijn uniek en prikkelen de verbeelding, zodat ze een blijvende indruk achterlaten.

In al onze kunstwerken is een herkenbaar speels element aanwezig, geïnspireerd door de speelsheid van het leven. Van felle kleuren en opvallende vormen tot grappige details: onze kunstwerken zorgen voor een vrolijke en speelse sfeer in elke ruimte. Slagmetaal en goudaccenten zijn onmisbare materialen die onze kunstwerken een luxe uitstraling geven en het werk echt tot leven brengen.

Bij Toiz hechten we veel waarde aan persoonlijke kunstwerken. Daarom gaan we graag het gesprek aan met onze klanten om hun verhalen en interesses te leren kennen. Zo kunnen we kunstwerken maken die passen bij hun persoonlijkheid en smaak en écht een verhaal vertellen.

Onze projecten