Kunst op maat

Onze unieke kunstwerken worden met de hand gemaakt en hebben een speelse touch. Elk stuk is zorgvuldig gecreeerd om de perfecte balans tussen vorm en functie te bereiken. Ontdek de verrassende en creatieve wereld van onze sculpturen!

Persoonlijke kunst voor jou

Op zoek naar een exclusief kunstwerk dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak en stijl? Of het nu gaat om het creëren van iets compleet nieuws of het transformeren van een bestaand object, wij zijn er om jouw droomkunstwerk werkelijkheid te maken.

Heb je een tafel die je niet meer mooi vindt of een lege muur die schreeuwt om een kunstwerk? Geen probleem! Wij laten ons inspireren door jou en laten onze creativiteit de vrije loop om iets unieks te maken dat helemaal bij jou past. Wij vragen naar je lievelingsfilm, je hobby’s, je favoriete gerecht en je mooiste herinneringen. Wij maken kunst dat op maat wordt gemaakt voor jou: jouw verhaal, gemaakt met de ziel van Toiz.

Onze op maat gemaakte kunst biedt de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders voor hun interieur of als cadeau voor een speciale gelegenheid.

Hoe het werkt

Stap 1
Korte kennismaking
We bellen kort om kennis te maken en jullie voorkeuren te bespreken. Tijdens dit gesprek stellen we wat vragen, zodat wij een indicatie hebben van het budget, kleurenpalet, de stijl, de grootte en het type schilderij. Zo kunnen wij beoordelen of wij de juiste match zijn.
Stap 2
Bij jou op bezoek
We komen langs om te zien hoe de kunst in jouw huis past en om ons te laten inspireren in jouw omgeving. Zo krijgen wij goed inzicht in jouw persoonlijkheid, de omgeving waarin de kunst komt te staan en de mogelijke functie. Tijdens dit bezoek bespreken we ook een eerste schets.
Stap 3
Wij gaan aan de slag
Indien nodig, verfijnen we de schets en plaatsen deze digitaal in de ruimte van jouw huis. Pas nadat we deze schets hebben besproken en een definitief akkoord hebben, gaan we aan de slag. In ons atelier laten we jouw droomkunstwerk tot leven komen.
Stap 4
Persoonlijk afleveren
Gemiddeld neemt het fabriceren van een kunstwerk 4 tot 8 weken in beslag. Dit is afhankelijk van het aantal, materiaal en de grootte van de kunstwerken. Vervolgens plannen we een afspraak in en komen we jouw kunstwerk persoonlijk afleveren!
Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen?

Voorbeelden kunst op maat

Veelgestelde vragen 'Kunst op maat'

Bij Toiz bieden we op maat gemaakte kunstwerken die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Of het nu gaat om het creëren van iets compleet nieuws of het transformeren van bestaande objecten, wij maken kunst die jouw unieke verhaal vertelt.

Wij laten ons inspireren door jou! Door met jou te praten over je favoriete film, hobby’s, gerechten en mooiste herinneringen, kunnen wij kunstwerken op maat maken die speciaal voor jou zijn ontworpen. Het proces omvat ook het bespreken van ideeën, het creëren van een schets, en het afstemmen van het uiteindelijke kunstwerk op jouw wensen.

Of het nu gaat om een tafel die je niet meer mooi vindt of een lege muur die smeekt om een kunstwerk, bij Toiz gaan we de uitdaging aan. Wij zijn flexibel en laten onze creativiteit de vrije loop om iets unieks te maken dat perfect in jouw ruimte past.

Onze kunst, gemaakt door het gepassioneerde kunstenaarsduo Maya en Dionv, combineert moderne kunst met een speelse touch. Elk kunstwerk bevat herkenbare speelse elementen geïnspireerd door het leven, met felle kleuren, opvallende vormen en grappige details. Slagmetaal en goudaccenten geven onze kunstwerken een luxe uitstraling.

Bij Toiz hechten we veel waarde aan het begrijpen van jouw verhaal en interesses. Door persoonlijke gesprekken streven we ernaar kunstwerken te maken die passen bij jouw persoonlijkheid en smaak. Het resultaat is een uniek kunstwerk dat écht een verhaal vertelt en een blijvende indruk achterlaat.

 Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om je te helpen!

Over Toiz

Als kunstduo bestaande uit Maya en Dionv, zijn wij gepassioneerde kunstenaars die moderne kunst met een speelse touch creëren. Onze kunstwerken zijn uniek en prikkelen de verbeelding, zodat ze een blijvende indruk achterlaten.

In al onze kunstwerken is een herkenbaar speels element aanwezig, geïnspireerd door de speelsheid van het leven. Van felle kleuren en opvallende vormen tot grappige details: onze kunstwerken zorgen voor een vrolijke en speelse sfeer in elke ruimte. Slagmetaal en goudaccenten zijn onmisbare materialen die onze kunstwerken een luxe uitstraling geven en het werk echt tot leven brengen.

Bij Toiz hechten we veel waarde aan persoonlijke kunstwerken. Daarom gaan we graag het gesprek aan met onze klanten om hun verhalen en interesses te leren kennen. Zo kunnen we kunstwerken maken die passen bij hun persoonlijkheid en smaak en écht een verhaal vertellen.

Onze projecten