Albeda YOU: Inspiratiesessie & Live action painting

YOU is altijd op zoek naar unieke manieren om jongeren te bereiken. TOIZ heeft hiervoor een creatieve inspiratiesessie georganiseerd.

Beschrijving

Voor AlbedaYou hebben wij een inspiratiesessie verzorgd. AlbedaYou is een programma dat wordt ondersteund door trainers van welkom@ Albeda, een team van loopbaanbegeleiders, trainers en hbo-studentcoaches die jongeren helpen bij het maken van de juiste loopbaankeuze. Bij YOU zijn ze altijd op zoek naar inspirerende en creatieve manieren om de jongeren te inspireren.

Tijdens onze bijzondere sessie hebben we onze eigen ervaringen gedeeld om de jongeren te inspireren. Tegelijkertijd hebben we samen met de jongeren een live action painting doek gemaakt, waarbij ze actief betrokken waren. Het was prachtig om te zien hoe de jongeren zich openstelden voor de kunst en zich lieten inspireren.

De deelnemers van AlbedaYou zijn (aankomende) studenten die graag de stap willen zetten naar het mbo-onderwijs. Wij hebben hen laten zien hoe wij de regie over ons eigen leven proberen te krijgen en hoe wij onze krachten gebruiken om onze doelen te halen.

Zie meer projecten

Op de hoogte blijven van nieuwe acties en exclusieve VIP uitnodigingen ontvangen?

Laat je inspireren