Creatieve concepten

Bij het creëren van onze creatieve concepten kijken we altijd naar de functie van de kunst en hoe deze het beste past bij jouw persoonlijke stijl of de huisstijl en imago van jouw bedrijf.

Kunst die de aandacht trekt

Kunst heeft de kracht om emoties op te roepen, sfeer te creëren en een onvergetelijke indruk achter te laten. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor in jouw woonkamer, een stijlvolle muurschildering voor op kantoor, of een opvallend kunstwerk voor op een beurs, wij zijn er om jouw visie te realiseren.

We werken met een verscheidenheid aan materialen en technieken, om de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit te creëren. Onze kunstwerken worden met de hand gemaakt en op maat gemaakt om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Bij Toiz Art begrijpen we dat elk project uniek is en daarom bieden we persoonlijke begeleiding en advies om ervoor te zorgen dat jouw kunstwerk precies is wat je voor ogen had. Wij zijn gepassioneerd over het creëren van kunst op maat die niet alleen indrukwekkend is, maar ook bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van jouw interieur of bedrijf.

Hoe het werkt

Kennismaken
We bellen kort om kennis te maken en de wensen te bespreken.
Op bezoek
We komen langs om te zien hoe de kunst in de ruimte komt te staan.
Concept
voorstel
In ons atelier maken we jouw droomkunstwerk tot werkelijkheid.
Uitwerken concept
Na 4-6 weken komen wij jouw kunstwerk persoonlijk afleveren!
Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen?

Inspiratie

Over Toiz

Als kunstduo bestaande uit Maya en Dionv, zijn wij gepassioneerde kunstenaars die moderne kunst met een speelse touch creëren. Onze kunstwerken zijn uniek en prikkelen de verbeelding, zodat ze een blijvende indruk achterlaten.

In al onze kunstwerken is een herkenbaar speels element aanwezig, geïnspireerd door de speelsheid van het leven. Van felle kleuren en opvallende vormen tot grappige details: onze kunstwerken zorgen voor een vrolijke en speelse sfeer in elke ruimte. Slagmetaal en goudaccenten zijn onmisbare materialen die onze kunstwerken een luxe uitstraling geven en het werk echt tot leven brengen.

Bij Toiz hechten we veel waarde aan persoonlijke kunstwerken. Daarom gaan we graag het gesprek aan met onze klanten om hun verhalen en interesses te leren kennen. Zo kunnen we kunstwerken maken die passen bij hun persoonlijkheid en smaak en écht een verhaal vertellen.

Onze projecten