Creatieve inspiratie sessie

DionV is een energieke spreker en entertainer. Op een dynamische wijze inspireert hij jongeren op het gebied van motivatie, doorzettingsvermogen en toekomstgericht denken.

Inspirerende spreker DionV

Dion V is ervan overtuigd dat motivatie, doorzettingsvermogen en toekomstgericht denken essentiële eigenschappen zijn om succesvol te zijn in het leven. Tijdens zijn sessies benadrukt hij dan ook het belang van het halen van het beste uit jezelf en het buiten de kaders denken.

Door te denken in termen van opties en mogelijkheden, en door altijd door te blijven zetten, kun je volgens DionV je doelen bereiken en je dromen waarmaken. Zijn sessies zijn dan ook niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend en onvergetelijk.

Of het nu gaat om een interactieve voorstelling voor basisschoolleerlingen of een motiverende lezing voor studenten, Dion V weet zijn publiek te boeien en te enthousiasmeren. Met zijn creatieve talenten en energieke persoonlijkheid weet hij de aandacht van zijn publiek vast te houden en hen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Benieuwd of Dion iets voor jouw event is?

Inspiratie

Over DionV

Leer de dynamische en sprankelende wereld van DionV kennen, kunstenaar en entertainer, opgegroeid in Culemborg. Schilderen is altijd zijn passie geweest, maar hij heeft zichzelf op vele andere gebieden ontwikkeld. Zo heeft hij geacteerd, unieke escaperoomcaravans ontwikkeld en zelfs het grootste haunted house van Nederland ontworpen.

Het is geen geheim dat DionV als kind ADHD had. Het was niet altijd gemakkelijk voor hem om hiermee om te gaan. Maar door creativiteit te omarmen en buiten de lijntjes te kleuren, kon hij zijn energie omzetten in zijn ultieme kracht. Hij heeft zichzelf geleerd om zijn eigen weg te vinden, en dit heeft hem uiteindelijk naar zijn succesvolle carrière als kunstenaar en ondernemer gebracht.

DionV staat bekend om zijn expressieve live action optredens, waarbij hij zijn creatieve proces ter plekke met het publiek deelt. Met meer dan 10 jaar ervaring in de kunstwereld is hij een meester in het delen van zijn unieke visie en persoonlijkheid.

Onze projecten