Exclusieve kunst

Onze exlusieve kunstwerken zijn one-of-a-kind en worden gemaakt met duurzame en bijzondere materialen. Het zijn zeldzame stukken die een toevoeging in je interieur zijn.

Unieke kunst met luxetouch

Onze exclusieve kunstwerken zijn perfect voor diegenen die iets willen hebben dat niemand anders heeft. Of je nu een kunstverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een prachtig decoratiestuk. En omdat we op maat gemaakte kunstwerken maken, kunnen we jouw specifieke voorkeuren en wensen volledig opnemen in het ontwerp.

Wat maakt onze kunstwerken exclusief? Ten eerste gebruiken we bijzondere materialen, zoals bladgoud en metaal, om een unieke uitstraling te creëren. Ten tweede maken we alles met de hand. Dit betekent dat elk kunstwerk met de grootste zorg en precisie wordt gemaakt, waardoor het echt uniek is.

Onze op maat gemaakte kunstwerken zijn ook perfect als cadeau voor een speciale gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een uniek huwelijkscadeau of een bijzonder verjaardagscadeau, wij kunnen een kunstwerk maken dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Exclusive collectie

No data was found
No data was found

Inspiratie

Exclusieve kunst op maat

Bij Toiz begrijpen we dat het kopen van kunst een persoonlijke en betekenisvolle ervaring kan zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om exclusieve kunstwerken op maat te laten maken die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en persoonlijke stijl.

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van op maat gemaakte kunstwerken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We werken met een breed scala aan materialen, van traditionele schilderijen tot moderne beelden. Bovendien gebruiken we alleen hoogwaardige materialen, waardoor elk kunstwerk van hoge kwaliteit is en een leven lang meegaat.

Het proces begint met een uitgebreid overleg waarin we jouw ideeën, wensen en persoonlijke stijl bespreken. Op basis hiervan stellen wij  een uniek concept voor dat volledig is afgestemd op jouw voorkeuren en persoonlijke smaak.

Onze projecten

Op de hoogte blijven van nieuwe acties en exclusieve VIP uitnodigingen ontvangen?

Laat je inspireren