Kunst op maat

Onze unieke kunstwerken worden met de hand gemaakt en hebben een speelse touch. Elk stuk is zorgvuldig gecreeerd om de perfecte balans tussen vorm en functie te bereiken. Ontdek de verrassende en creatieve wereld van onze sculpturen!

Jouw ultieme kunstwerk

Op zoek naar dat ene kunstwerk dat écht bij jou past, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of het nu gaat om het creëren van iets gloednieuws of het transformeren van een bestaand stuk, bij ons ben je aan het juiste adres om jouw droomkunstwerk te realiseren.

Heb je een meubelstuk dat je niet meer kunt uitstaan of een lege muur die schreeuwt om aandacht? Say no more! Wij laten ons inspireren door jou en gaan los met onze creativiteit om iets te maken wat helemaal bij je past. We willen alles weten, van je favoriete film tot je gekste hobby.

  • 100% uniek en authentiek
  • Persoonlijker dan je eigen emoji’s
  • Ontworpen om jouw ruimte te rocken

Ontdek hoe kunst je huis kan transformeren en een blijvende indruk kan achterlaten op jou en je bezoekers.

Maak indruk met een uniek kunstwerk

Laat je persoonlijkheid schitteren door kunstwerken te kiezen die jouw eigen smaak en karakter weerspiegelen, waardoor je huis echt uniek wordt. Maak indruk op je gasten en stimuleer boeiende gesprekken met intrigerende kunstwerken die de aandacht trekken en tot interessante interacties leiden.

Laat je elke dag inspireren

Voeg een vleugje emotie toe aan je leefruimte met kunstwerken die verschillende gevoelens oproepen, waardoor je elke dag wordt omringd door inspiratie en positieve energie.

Een stijlvolle uitstraling in je interieur

Geef je interieur een upgrade met prachtige kunstwerken die een stijlvolle en verfijnde sfeer creëren.

Creëer harmonie in je huis

Geef je interieur een upgrade met prachtige kunstwerken die een stijlvolle en verfijnde sfeer creëren. Wij denken mee hoe je balans en harmonie in je interieur krijgt door kunstwerken strategisch te plaatsen. Transformeer je huis in een ruimte van creativiteit en schoonheid waar je elke dag van kunt genieten.

Twijfel je nog? Begrijpelijk. Maar geloof ons, zelfs Herman den Blijker, Frans Duijts en andere bekende figuren hebben de sprong gewaagd. En ze hebben er geen spijt van gehad.

Hoe het werkt

Stap 1
Korte kennismaking
We bellen kort om kennis te maken en jullie voorkeuren te bespreken betreft kleur en gevoel.
Stap 2
Bij jou op bezoek
We komen langs om te zien hoe de kunst in jouw huis past en om ons te laten inspireren.
Stap 3
Wij gaan aan de slag
Indien nodig, verfijnen we de schets en plaatsen deze digitaal in de ruimte van jouw huis.
Stap 4
Persoonlijk afleveren
Afhankelijk van de materialen, neemt het fabriceren van een kunstwerk 4 tot 8 weken in beslag.
Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen?

Nieuwe kunst,
nieuwe vragen

Heb je vragen over kunst op maat, maar wil je je liever nog even inlezen voordat je ons een berichtje of belletje geeft? Geen probleem! 

Klaar voor jouw kunstwerk?
Klik Hier